Η Xenex συμβάλει στην προώθηση της Naturalite Cuisine του Alain Ducasse
Απρ 14, 2022
Ο Γάλλος Chef Florian Gravelle από την Ecole Ducasse, παρουσίασε τις νέες τεχνικές που δουλεύονται και εξελίσσονται στην Naturalite Cuisine τα τελευταία 7 χρόνια.
ΔιαβάστεΤο MultiFresh® Next αποσπά το βραβείο GOOD Design
Φεβ 17, 2022
Ποια ήταν τα σημεία «κλειδιά» τα οποία έκαναν τη διαφορά;
ΔιαβάστεΗ Mibrasa, μας συστήνει τη νέα σειρά εργαλείων σχάρας
Σεπ 15, 2021
Ανακαλύψτε τη και απογειώστε τα ψητά σας!
Διαβάστε