Η Xenex συμβάλει στην προώθηση της Naturalite Cuisine του Alain Ducasse

Απρ 14, 2022

Ο Γάλλος Chef Florian Gravelle από την Ecole Ducasse, παρουσίασε τις νέες τεχνικές που δουλεύονται και εξελίσσονται στην Naturalite Cuisine τα τελευταία 7 χρόνια.

Διαβάστε

Το MultiFresh® Next αποσπά το βραβείο GOOD Design

Φεβ 17, 2022

Ποια ήταν τα σημεία «κλειδιά» τα οποία έκαναν τη διαφορά;

Διαβάστε

Η Mibrasa, μας συστήνει τη νέα σειρά εργαλείων σχάρας

Σεπ 15, 2021

Ανακαλύψτε τη και απογειώστε τα ψητά σας!

Διαβάστε
© 2017 XENEX - All rights reserved