Τεχνική υποστήριξη

Τεχνική εξυπηρέτηση την ώρα που τη χρειάζεστε

H επιτυχία της επιχείρησής σας εξαρτάται από τη σωστή ποιότητα και λειτουργία των μηχανημάτων. Στην Xenex νιώθετε ασφαλείς, αφού γνωρίζετε πως θα σας δοθεί τεχνική υποστήριξη, την ώρα που εσείς τη χρειάζεστε, 7 μέρες την εβδομάδα από επιλεγμένη ομάδα ειδικών με βαθιά γνώση και εκπαίδευση επάνω στα μηχανήματα σας.
Οι άνθρωποι της Xenex ανταποκρίνονται άμεσα στο αίτημα σας και βρίσκονται στον χώρο σας προκειμένου να δώσουν έγκαιρα λύση, χωρίς να διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. 
Από την πρώτη κιόλας ημέρα συνεργασίας με την εταιρεία μας, η τεχνική ομάδα της Xenex βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πελάτη, εξασφαλίζοντας έτσι την επιτυχημένη εκτέλεση των έργων, το σωστό προγραμματισμό των μηχανημάτων, την έγκαιρη και έγκυρη προμήθεια ανταλλακτικών, την υποστήριξη μετά την πώληση και την παροχή τεχνικών συμβουλών. 
Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι η Xenex παρέχει συμβολαιοποιημένες υπηρεσίες προληπτικής και τακτικής συντήρησης όλων των μηχανημάτων και συσκευών που εγκαθιστά.

Η Χenex υποστηρίζει όλη την Ελλάδα

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης αποτελείται από ένα δίκτυο μόνιμων και επιλεγμένων εξωτερικών συνεργατών εγκατεστημένων σε όλες τις βασικές πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Η εταιρεία μας διαθέτει τεχνικές βάσεις με μόνιμο προσωπικό:

 • στην Αθήνα για την Κεντρική και Νότια Ελλάδα
 • στη Θεσσαλονίκη για τη Βόρεια Ελλάδα
 • στη Ρόδο για τα Δωδεκάνησα
 • στη Μύκονο για τις Κυκλάδες

 
Ταυτόχρονα η Xenex έχει επιλεγμένους συνεργάτες για άμεση τεχνική υποστήριξη:

 • στην Κρήτη
 • στη Σαντορίνη
 • στην Καλαμάτα
 • στην Κω
 • στην Κέρκυρα
 • στα Ιωάννινα
 • στον Βόλο
 • στη Σάμο

Έτσι, οι πελάτες μας νιώθουν πάντα την άμεση υποστήριξή μας και διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής τους. Τέλος, οι τεχνικοί της Xenex προσφέρουν εκπαίδευση στη λειτουργία και προγραμματισμό των μηχανημάτων για να εξασφαλίσουν στον πελάτη την πλήρη αξιοποίηση της επένδυσής τους.

Κλείστε ραντεβού για τεχνική υποστήριξη

Για οποιαδήποτε τεχνική υπηρεσία ή service, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες και σύντομα ένας τεχνικός της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Διαφορετικά, καλέστε στο τηλ. 22950-42791.

Ανταλλακτικά

Η Χenex διαθέτει μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών

Με το πέρασμα του χρόνου και μετά από εντατική χρήση των μηχανημάτων, αναμένεται κάποια φυσιολογική φθορά. Αγοράζοντας τεχνολογία Xenex και χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά που έχουν εγγύηση και είναι αυθεντικά, εξασφαλίζετε την ποιότητα και την σωστή λειτουργία του κάθε μηχανήματός σας , ενώ επεκτείνετε την διάρκεια ζωής του.  Έτσι, ένα γνήσιο ανταλλακτικό μπορεί να αποβεί λιγότερο κοστοβόρο και μάλιστα βραχυπρόθεσμα.
Η Χenex διαθέτει μεγάλο όγκο ανταλλακτικών στις αποθήκες της και στις τεχνικές της βάσεις ανά την Ελλάδα, ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων σας. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του τμήματος ανταλλακτικών είναι στη διάθεση σας για την καθημερινή και άμεση αποστολή του ανταλλακτικού που χρειάζεστε. 
Εάν επιθυμείτε κάποιο ανταλλακτικό, καλέστε μας στο 2295 0 42791.

Τμήμα μελέτης

Χτίστε τα θεμέλια της επιχείρησής σας: Όλα ξεκινούν από την σωστή μελέτη

H εμπειρία είναι απαραίτητη στον σχεδιασμό μιας κουζίνας ή ενός πλυντηρίου ρούχων. Ειδικά όταν πρόκειται για απαιτητικά έργα, ένα φαινομενικά μικρό ατόπημα μπορεί να αποβεί καταστροφικό και να δυσχεράνει όλη τη λειτουργία της επιχείρησης. Εκεί δίνει τα φώτα του το τμήμα μελέτης και σχεδιασμού της Xenex, προτείνοντας εξατομικευμένες λύσεις και εκμηδενίζοντας τα περιθώρια λάθους. 
 
Ακούγοντας τις ανάγκες του πελάτη, η διαδικασία από την αρχική ιδέα μέχρι το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά , για αυτό η μελέτη που αναλαμβάνει το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας μας είναι ακριβής. Τηρώντας πάντα τα απαιτούμενα standards, εγχώρια και διεθνή, δίνουμε μια ολιστική προσέγγιση πριν φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του πελάτη μας.
 
Οι σχεδιαστές της εταιρείας μας, σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες, μηχανολόγους ή τους σχεδιαστές εσωτερικού χώρου του κάθε έργου αναλαμβάνουν  τη μελέτη και τον σχεδιασμό του χώρου εστίασης και πλυντηρίων ρούχων. Η εμπειρία του σχεδιαστικού τμήματος της Χenex φαίνεται από τις λύσεις που προτείνει στον πελάτη: η αισθητική συνδυάζεται πάντα με τη λειτουργικότητα και το αποτέλεσμα  είναι ένας χώρος εστίασης που τον ικανοποιεί απόλυτα και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

Μαγειρική υποστήριξη

O σεφ της εταιρείας μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση του κάθε πελάτη.
 
Η Xenex  διαθέτει σεφ ο οποίος γνωρίζει τα μηχανήματα και έτσι μπορεί να προσφέρει τις γνώσεις του σε όποιον τις χρειάζεται. Έτσι, η αγορά ενός καινούργιου προϊόντος από τον επιχειρηματία είναι πλέον “παιχνίδι”  για τον σεφ του, αφού αυτός μπορεί να παρακολουθήσει σεμινάριο και να μάθει γρήγορα και βιωματικά την λειτουργία του μηχανήματος από τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο, τον σεφ της Xenex.

© 2017 XENEX - All rights reserved