Ποιοι είμαστε

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα όπου σημειώνονται τα μεγαλύτερα ποσοστά απασχόλησης στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης, η συνεργασία με έμπειρους και αξιόπιστους προμηθευτές εξοπλισμού εστίασης και πλυντηρίων ιματισμού παίζει καθοριστικό ρόλο. Η Xenex από το 1970 πρωταγωνιστεί στον χώρο αυτό και υποστηρίζει κάθε έργο των πελατών της. Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και η πολυετής εμπειρία της εταιρείας φαίνεται ότι καθορίζουν την επιτυχή έκβαση μιας επιχείρησης  οποιουδήποτε μεγέθους.
 
Στην Xenex κάνουμε έρευνα στη διεθνή αγορά, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ψάχνουμε και βρίσκουμε όλες τις νέες τάσεις και τα καινούρια προϊόντα, ώστε να βελτιώνεται συνέχεια o κλάδος επαγγελματικής εστίασης και ιματισμού.
 
Η ομάδα μας πλαισιώνεται από επαγγελματίες που παρέχουν υψηλές υπηρεσίες στον πελάτη. Το πάθος τους, ο επαγγελματισμός τους και ο ενθουσιασμός τους για αυτό που κάνουν φαίνεται από την πρώτη επαφή.
 
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με επιχειρήσεις κάθε κλίμακας συμπεριλαμβάνοντας ξενοδοχεία, εστιατόρια και αλυσίδες εστιατορίων, caterings, supermarkets, κτίρια γραφείων, εκπαιδευτικά και νοσοκομειακά ιδρύματα, τεχνικές εταιρείες, casinos, επιβατικά πλοία, κρουαζιερόπλοια και πολυτελή yachts.

Οι αξίες της XENEX

ΠΑΘΟΣ

Στην Xenex πιστεύουμε στην ποιότητα και κάνουμε την δουλειά μας όπως πρέπει σαν ένδειξη σεβασμού προς τους πελάτες μας αλλά και τους προμηθευτές μας. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση για να ευχαριστήσουμε το αγοραστικό μας κοινό και να φτάσουμε πέρα από τις προσδοκίες του.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Κάθε συνεργάτης μας έχει έναν ρόλο που τον διεκπεραιώνει με υπευθυνότητα δίνοντας λύσεις στον πελάτη και παίρνοντας αποφάσεις με γνώμονα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου αγοραστή.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η υποστήριξη της Xenex δεν σταματά στην πώληση. Οι συνεργάτες μας βρίσκονται κοντά στον πελάτη προσφέροντας συνεχώς τις υπηρεσίες τους και κάνοντάς τους να νιώθουν ασφάλεια για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης τους.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

Γνωρίζουμε πολύ καλά την αξία της ομαδικότητας, ώστε να επιτύχουμε τους υψηλούς μας στόχους.

Ευκαιρίες καριέρας

Σχεδιαστής Παραγωγής
Αθήνα, Ελλάδα
Full-Time

H  Χenex S.A. επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της σχεδιαστή CAD/CAM για το τμήμα παραγωγής
Απαιτούμενα προσόντα υποψηφίου:

  • Πολύ καλή γνώση Autocad και λογισμικού CAM (Metalix ή παρόμοιο)
  • Ομαδικό πνεύμα, συνεργατικότητα και άριστη επικοινωνία με όλη την ομάδα της εταιρείας
  • Υποψήφιοι που είναι κάτοικοι Χαλκίδας ή ευρύτερης περιοχής θα προτιμηθούν

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση pstavropoulos@xenex.gr

Κάντε αίτηση

Κατά διαστήματα, η εταιρεία μας ψάχνει συνεργάτες στους παρακάτω τομείς και η εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Αν επιθυμείς να εξελίξεις την καριέρα σου, δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που υπάρχουν στην εταιρεία μας και στείλε μας το βιογραφικό σου για την εκάστοτε θέση.

© 2017 XENEX - All rights reserved