Pacojet 4

Από Pacojet

Το Pacotizing® επαναπροσδιορίζει τις παραδοσιακές μεθόδους προετοιμασίας πολλών παρασκευών σε μια επαγγελματική κουζίνα. Αφετηρία του τα φρέσκα υλικά -βότανα, ψάρια, κρέας, φρούτα και λαχανικά- τα οποία μεταμορφώνονται σε μοναδικές παρασκευές διαφυλάσσοντας όλη τη γεύση και το άρωμά τους.

Βοηθά τον μάγειρα να πολτοποιήσει φρέσκα ή κατεψυγμένα προϊόντα -με υπερπίεση, χωρίς απόψυξη- δημιουργώντας μεταξύ άλλων ελαφριές μους, παγωτά και σορμπέ, αρωματικές σούπες ή σάλτσες χωρίς ίχνος πάγου. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούν τα φυσικά και θρεπτικά χαρακτηριστικά τους. Το αποτέλεσμα; Πιάτα γεμάτα γεύση και εξαιρετικά λεπτές, αέρινες υφές.

Όλα τα προϊόντα του κατασκευαστή

Το Pacojet 4 υποστηρίζει κάθε ανάγκη στην κουζίνας σας, προσφέρει αξιόπιστες λύσεις και εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα για μέγιστη παραγωγικότητα. Με τις νέες έξυπνες και καινοτόμες λειτουργίες της, η συσκευή είναι ακόμα πιο εύκολη και ασφαλής στη χρήση, επιτρέποντάς σας να τυποποιήσετε περαιτέρω τη ροή της εργασίας σας στην κουζίνα. Τέλος, η τεχνολογία ακριβείας του Pacojet 4, πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και κάνει το συγκεκριμένο εργαλείο απαραίτητο κομμάτι της κουζίνας σας.

Η μεγάλη οθόνη αφής διευκολύνει τον χρήστη παρέχοντάς του την καθοδήγηση που χρειάζεται για να χρησιμοποιήσει σωστά το μηχάνημα, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένη  για χρήση σε επαγγελματικά περιβάλλοντα κουζίνας.

Λειτουργία Jet®. Επιλέξτε μεταξύ του pacotizing® με την κλασική λειτουργία Pacotize® σε 4 λεπτά ή τη λειτουργία Jet® σε 90 δευτερόλεπτα. Η λειτουργία Jet® σάς επιτρέπει να προετοιμάζετε πολύ γρήγορα ορισμένες συνταγές με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και λιπαρά (π.χ. παγωτά) αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την παραγωγικότητά σας.

Pacotize® σε επανάληψη έως και 10 φορές. Η λειτουργία αυτή εξασφαλίζει ιδιαίτερα ελαφριές και κρεμώδεις συνθέσεις με μέγιστη απόδοση χρόνου.

Εργασία με υπερπίεση ή κανονική πίεση. Όταν χρησιμοποιείτε την υπερπίεση, το Pacojet αναπτύσσει ισχύ έως και 1 bar. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του όγκου της παρασκευής κατά περίπου 20–30%. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία παρασκευών όπως μους με κρεμώδη, ανάλαφρη σύσταση, αλλά και για την ενίσχυση των γεύσεων.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

  • H δυνατότητα αποθήκευσης και φόρτωσης των ρυθμίσεων για την προετοιμασία των αγαπημένων σας συνταγών κάνει την κουζίνα σας ακόμα πιο αποτελεσματική.
  • Μέσω της λειτουργίας ανίχνευσης εξαρτημάτων, το μηχάνημα εξασφαλίζει τη σωστή και ασφαλή εφαρμογή του κάθε εργαλείου.
  • Η λειτουργία ανίχνευσης επιπέδου πληρότητας του δοχείου, σας ειδοποιεί όταν το δοχείο είναι πολύ γεμάτο.
  • Η σύνδεση του Pacojet μέσω WIFI επιτρέπει στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Pacojet να εντοπίζει τις πηγές σφαλμάτων γρήγορα και εύκολα.
  • Δυνατότητα αναμονής. Κατά τη διάρκεια παρατεταμένων περιόδων αδράνειας, το Pacojet μεταβαίνει σε κατάσταση αναμονής εξοικονόμησης ενέργειας (η περίοδος αδράνειας μπορεί να ρυθμιστεί), αλλά είναι άμεσα έτοιμο για χρήση με το άγγιγμα της οθόνης.
  • Χάρη στο πρόγραμμα καθαρισμού το οποίο καθοδηγείται από την οθόνη, μπορείτε να καθαρίσετε τη συσκευή Pacojet πολύ εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς να επιστρατεύσετε ιδιαίτερο εξοπλισμό.
  • Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, ο θόρυβος λειτουργίας του μηχανήματος έχει περιοριστεί σημαντικά.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατανάλωση ενέργειας: 1500 W

Σύνδεση δικτύου: 802,11 b/g/n 2,4 Ghz

Διαστάσεις (mm): 497 x 204 x 365 (Υ x Π x Β)

Καθαρό βάρος: 22,5 kg

Υπερπίεση: περ. 1 bar

Εκπομπή ήχου: 76,4 dB (A)

Τάση δικτύου (παραλλαγές): 220–240 V / 50–60 Hz

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2017 XENEX - All rights reserved