ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:
Βράσιμο, έντονο και ήπιο μαγείρεμα, τηγάνισμα, βαθύ τηγάνισμα, σοτάρισμα, μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία, ψήσιμο στη σχάρα, θωράκιση, γκριλ, κονφί, sous-vide (μαγείρεμα υπό κενό σε σταθερές χαμηλές θερμοκρασίες).
Εύρος θερμοκρασίας: 30-250°C
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ:
Χωρητικότητα: 2 x 29 λίτρα – σύμφωνα με DIN 18857
Χωρητικότητα GN: 2 x GN 1/1
Διαστάσεις πυθμένα λεκάνης: 2 x 355 x 561 mm
Βάθος λεκάνης: 170 mm
Επιφάνεια μαγειρέματος: 2 x 20 dm²
Συνολικές διαστάσεις: 1290 x 850 x 500 mm
Μέγιστη συνολική ισχύς: 22,5 kW
Τάση: 3 N AC 400 V
Ασφάλεια: 3 x 32 A
Βάρος: 220 kg
Είσοδος νερού: R3/4
Αποχέτευση: DN – 50
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.