Αρχιτέκτονας: Elastic Architects
Ολοκλήρωση: Δεκέμβριος 2019

Το πιο διάσημο sea side εστιατόριο της Μυκόνου, το Nammos Restaurant, μετέφερε την μεσογειακή του αύρα στο Εμιράτο του Ντουμπάι, κάτω από την σκεπή του Four Seasons Jumeirah Beach. Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου εμπιστεύτηκαν αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα στην Xenex, ώστε να επιτύχουν την άψογη λειτουργία της κουζίνας και την άρτια αισθητική των front of house βιτρινών. 

Πολλά custom made cooking stations της Marrone φυσικά παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε αυτά ενσωματώθηκαν με πλήρη αρμονία custom Robata και Parrilla grills και pasta stations, φριτέζες της Frymaster, Mibrasa charcoal ovens και φούρνοι της Convotherm. Την κουζίνα συμπληρώνει η εντυπωσιακή αεριζόμενη ψευδοροφή GIF η οποία καλύπτει ολόκληρο το ταβάνι της κουζίνας και εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες εξαερισμού και εργασίας για το προσωπικό χωρίς να υπάρχουν συμβατικές χοάνες απαγωγής. Το πλυντήριο της Meiko Tunnel Upster K εκτελεί το σωστό και οικονομικό πλύσιμο των πιάτων και των σκευών.

 

 

Μεγάλη έμφαση δόθηκε και στο front of house στήσιμο του εστιατορίου για το οποίο η Xenex συνεργάστηκε αρμονικά με τους Elastic Architects και δημιούργησαν ένα εμβληματικό πέρασμα στην είσοδο με εντυπωσιακές βιτρίνες κρασιών, κρεάτων και ψαριών.  Έτσι, στα custom pass through ψυγεία κρασιών της Iglu, και στα  custom ψυγεία κρεάτων από την σειρά Mirabilia της Iglu, όλα τα προϊόντα είναι αποθηκευμένα σε ιδανικές συνθήκες συντήρησης και προβολής και βρίσκονται στην κοινή θέα του πελάτη. Φυσικά, ένα εντυπωσιακό display ψαριών (fish display) κατασκευής της Xenex Steel δεν θα μπορούσε να λείπει από το εστιατόριο που στηρίζει κάποια από τα signature πιάτα του στο ψάρι. Ο πάγος είναι δουλειά της Brema και όλες οι ανοξείδωτες κατασκευές του εστιατορίου συμπεριλαμβανομένου του μπαρ με τα cocktail stations είναι έργα της Xenex Steel. 

© 2017 XENEX - All rights reserved