Αρχιτέκτονας: K-Studio Architects
Ολοκλήρωση: Ιούνιος 2018

Σε έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Ελλάδας, την ξεχωριστή Σαντορίνη, το ξενοδοχείο Canaves EPITOME προσφέρει στον επισκέπτει μια μοναδική εμπειρία. Η γαλήνια τοποθεσία του, έξω από την κύρια πόλη της Οίας, και η μαγευτική θέα του συνθέτουν μια ονειρική ατμόσφαιρα.

Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Canaves Oia εμπιστεύτηκε και το τελευταίο του τουριστικό εγχείρημα στην Xenex. Έτσι, ο εξοπλισμός της κουζίνας ανατέθηκε πλήρως στην εταιρεία μας η οποία εφοδίασε την πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα με τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα επαγγελματικά μηχανήματα εστίασης.

 

 

 

Συγκεκριμένα, η κουζίνα εξοπλίστηκε με εστίες της Olis, από την σειρά Diamante, επαγωγικές εστίες της Inducs, φούρνους combi-steamer της σειράς Convotherm 4, συσκευές sous-vide της Julabo, μηχανήματα κοπής και προετοιμασίας της Pacojet και πλυντήρια πιάτων M-i Clean της Meiko.

Η Xenex Steel ανέλαβε την πλήρη κατασκευή των 2 μπαρ του ξενοδοχείου που βρίσκονται στο κεντρικό lobby και στο εξωτερικό εστιατόριο καθώς και την κατασκευή όλων των ψυκτικών θαλάμων. 

© 2017 XENEX - All rights reserved