Futura plus Washer Extractors

Από Herbert Kannegiesser Gmbh

Η νέα σειρά πλυντηροστυπτηρίων Futura plus διαθέτει ένα ολοκληρωμένο βαρέως βιομηχανικού τύπου σύγχρονο πλυντήριο το οποίο αναλαμβάνει το ικανοποιητικό πλύσιμο και στύψιμο του ιματισμού γρήγορα, εύκολα, οικονομικά, αποτελεσματικά σε συνολικό χρόνο πλύσης εντός 35 λεπτών. 
Το πλυντηροστυπτήριο της Kannegiesser είναι σχεδιασμένο για μεγάλους όγκους παραγωγής ιματισμού από την μια και εξαιρετικά ευέλικτο ειδικό μηχάνημα για πολύ εξειδικευμένες εφαρμογές από την άλλη. 
Φέρει ενσωματωμένα το σύστημα Jet-Rinsing το οποίο επιτρέπει το προ-στύψιμο άμεσα μετά την κυρίως πλύση με σκοπό να απομακρύνει το διάλυμα χημικών από τον ιματισμό. Το πλυντήριο έχει την ικανότητα να σταματήσει τον κάδο από τις υψηλές στροφές του προ-στυψίματος μέσα σε 40 δευτερόλεπτα χωρίς μηχανική καταπόνηση του μηχανήματος. Ο ιματισμός αποκτά απορροφητικότητα (σαν σφουγγάρι) ενώ το νερό του ξεβγάλματος διεισδύει βαθιά στις ίνες με αποτέλεσμα με ένα ξέβγαλμα να ολοκληρώνεται η διαδικασία. Πρακτικά έχουμε 40% μειωμένη κατανάλωση νερού, 40% χαμηλότερο απόβλητο, 45% εξοικονόμηση χρόνου και μειωμένη καταπόνηση του ιματισμού.   
Ο κάδος του πλυντηρίου είναι ενός μόνο διαμερίσματος (μετωπικού τύπου), φέρει μεγάλη πόρτα η οποία ανοίγει και κλείνει αυτόματα με κρύσταλλο παρακολούθησης της πλύσης. 
Κατά την διάρκεια της φόρτωσης ή της εκφόρτωσης ολόκληρο το μηχάνημα φέρει ενεργό σύστημα ανατροπής: όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση φόρτωσης το πλυντήριο γέρνει πίσω, ώστε ο κάδος να φορτωθεί εύκολα και γρήγορα, ενώ όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση εκφόρτωσης το πλυντήριο γέρνει εμπρός και παράλληλα με την περιστροφή του κάδου ο ιματισμός εξέρχεται μόνος του.
Η δύναμη φυγοκέντρισης είναι πλήρως ελεγχόμενη από τον πίνακα ελέγχου του μηχανήματος από 300 έως και τα 350 G-Factor, ανάλογα το μοντέλο.
Επιπλέον ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το σύστημα Scaletron PLUS, ένας αυτόματος ζυγιστικός μηχανισμός που βοηθά το χειριστή να ζυγίζει τον ιματισμό την ίδια στιγμή που φορτώνει, η ένδειξη αναγράφεται στην οθόνη του μηχανήματος με ειδοποίηση σε περίπτωση υπερφόρτωσης. Ο ζυγιστικός μηχανισμός είναι ενεργός σε όλη την διάρκεια του προγράμματος πλύσης, ο προγραμματιστής κρατά την πληροφορία του βάρους και αντίστοιχα εισάγει φρέσκο νερό και χημικά με ακρίβεια στις αναλογίες που έχουμε ορίσει ώστε να υπάρχει σταθερό λειτουργικό κόστος και αποτέλεσμα.     
Για την προστασία του μηχανήματος ένα αυτόματο σύστημα φροντίζει για την λίπανση του κεντρικού ρουλεμάν του κάδου. 
Προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα πλύσης σε μεγάλους όγκους ιματισμού κατάλληλο για βιομηχανικές μονάδες, μεγάλα ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ.

 

Όλα τα προϊόντα του κατασκευαστή
 • Διαθέσιμο σε χωρητικότητες 110 kg, 140 kg, 190 kg, και 260 kg 
 • Μέγιστη δύναμη φυγοκέντρισης κατά το τελικό στύψιμο από 300 έως 350 G-factor η οποία είναι πλήρως προγραμματιζόμενη 
 •  Εξολοκλήρου κατασκευασμένος κάδος από ανοξείδωτο χάλυβα με ειδική διάτρηση Carewash για φροντίδα στον ιματισμό 
 • Ο προγραμματιστής SPS control φέρει έως 99 διαφορετικά προγράμματα πλύσης, μεγάλη οθόνη έγχρωμη οθόνη αφής, πολύγλωσσο μενού και στα Ελληνικά 
 • Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση νερού, ενέργειας και χημικών 
 • Ειδική βάση απόσβεσης κραδασμών με αερόσακους για την υψηλή ταχύτητα περιστροφής κάδου με συντελεστή στυψίματος για αποτελεσματικό στύψιμο και χαμηλή παραμένουσα υγρασία στον ιματισμό 
 • Μεγάλο άνοιγμα πόρτας για εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση του ιματισμού 
 • Σύστημα ανατροπής του μηχανήματος για ευκολία στην φόρτωση και την εκφόρτωση του ιματισμού 
 • Μελετημένο για εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία του για τις ανάγκες συντήρησης 
 • Προετοιμασμένο για σύνδεση με δοσομετρητή υγρών χημικών 
 • Πλήρης έλεγχος περιστροφής και επιτάχυνσης τυμπάνου μέσω inverter 
 • Σύστημα Jet-Rinsing το οποίο επιτρέπει το σταμάτημα του κάδου από τις υψηλές στροφές μέσα σε 40 δευτερόλεπτα χωρίς μηχανική καταπόνηση του μηχανήματος 
 • Σύστημα Scaletron PLUS αυτόματος ζυγιστικός μηχανισμός που βοηθά το χειριστή να ζυγίζει τον ιματισμό την ίδια στιγμή που φορτώνει, ταυτόχρονα το μηχάνημα υπολογίζει την αναλογία νερού και χημικών που χρειάζονται 
 • Θέρμανση: ηλεκτρικό ή ατμού έως τα 100 kg, μόνο ατμού έως τα 260 kg 

 

          Επιπλέον Πλεονεκτήματα: 

 • Σύστημα ανακύκλωσης νερού για την επαναχρησιμοποίηση του
 • Έλεγχος, καταγραφή και παρακολούθηση όλων των παραμέτρων πλύσης με το πρόγραμμα Datafocus

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2017 XENEX - All rights reserved