Black&White4 neo

Από Thermoplan

Η neo είναι μια νέα, πλήρως αυτόματη επαγγελματική μηχανή καφέ σχεδιασμένη για χαμηλές ημερήσιες απαιτήσεις όσον αφορά την ποσότητα των ροφημάτων. Με την καινοτόμο τεχνολογία γάλακτος, την εύκολη συντήρηση, τον κορυφαίας ποιότητας αφρό γάλακτος και τον μοναδικό καφέ, το neo αποτελεί ιδανική επιλογή.

Μοντέλα & Βασικά χαρακτηριστικά

> Black&White4 neo CT

Το συγκεκριμένο μοντέλο εστιάζει αποκλειστικά στην παρασκευή του καλύτερου  καφέ. Απολαύστε έναν εσπρέσο ποιότητας barista.

Δυνατότητες ποσότητας ροφημάτων ανά ώρα: 120 εσπρέσο - 78 καφέδες - 99 τσάι */ Η ποσότητα εξαρτάται από το μέγεθος του φλιτζανιού ή των ποτηριών και τις λειτουργίες του μηχανήματος.

Χοάνη κόκκων / ένας μύλος: 750g/1200g

Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 4 λίτρα

Σύνδεση με ρεύμα: 220-240 VAC / 50-60 Hz - 1750–2100 W 

Διαστάσεις: 345 x 580 x 505 (555) mm (Π/Β/Υ) 

Βάρος: 25 kg

> Black&White4 neo CTM

Μια συσκευή που μπορεί να πάει παντού, με τις κλασικές παρασκευές καφέ και γάλακτος, το μοντέλο CTM θα ικανοποιήσει στο έπακρο τους λάτρεις του καφέ.

Δυνατότητες ποσότητας ροφημάτων ανά ώρα: 120 εσπρέσο - 78 καφέδες - 79 καπουτσίνο - 99 τσάι */ Η ποσότητα εξαρτάται από το μέγεθος του φλιτζανιού ή των ποτηριών και τις λειτουργίες του μηχανήματος.

Χοάνη κόκκων / ένας μύλος: 750g/1200g

Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 4 λίτρα

Ψυγείο: 3 λίτρα 

Σύνδεση με ρεύμα: 220-240 VAC / 50-60 Hz - 1900–2200 W 

Διαστάσεις: 565 x 580 x 505 (555) mm (Π/Β/Υ)

Βάρος: 42 kg

> Black&White4 neo CTS

Εξοπλισμένη με ράβδο ατμού η οποία θα σας επιτρέψει να φτιάξετε αφρό ποιότητας barista από σχεδόν οποιοδήποτε είδος γάλακτος. Ιδανική για εναλλακτικά είδη “γάλακτος” φυτικής προέλευσης.

Δυνατότητες ποσότητας ροφημάτων ανά ώρα: 120 εσπρέσο - 78 καφέδες - 99 τσάι */ Η ποσότητα εξαρτάται από το μέγεθος του φλιτζανιού ή των ποτηριών και τις λειτουργίες του μηχανήματος. 

Χοάνη κόκκων / ένας μύλος: 750g/1200g 

Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 4 λίτρα 

Σύνδεση με ρεύμα: 220-240 VAC / 50-60 Hz - 1750–2100 W

Διαστάσεις: 345 x 580 x 505 (555) mm (Π/Β/Υ)

Βάρος: 25 kg

> Black&White4 neo CTMS

Το CTMS είναι το milk foam pro στην ομάδα neo. Επεξεργάζεται γαλακτοκομικά ή ροφήματα φυτικής προέλευσης (φυτικό «γάλα») από τη δεξαμενή, ενώ -εναλλακτικά- μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ράβδο ατμού για να παράγετε ζεστό ή κρύο αφρό υψηλής ποιότητας.

Δυνατότητες ποσότητας ροφημάτων ανά ώρα: 120 εσπρέσο - 78 καφέδες - 79 καπουτσίνο - 99 τσάι */ Η ποσότητα εξαρτάται από το μέγεθος του φλιτζανιού ή των ποτηριών και τις λειτουργίες του μηχανήματος. 

Χοάνη κόκκων / ένας μύλος: 750g/1200g 

Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 4 λίτρα 

Ψυγείο: 3 λίτρα

Σύνδεση με ρεύμα: 220-240 VAC / 50-60 Hz - 1900–2200 W

Διαστάσεις: 565 x 580 x 505 (555) mm (Π/Β/Υ)

Βάρος: 42 kg

 

Όλα τα προϊόντα του κατασκευαστή

Μοναδικά χαρακτηριστικά & εξαιρετικές λειτουργίες

Η επαγγελματική μηχανή καφέ neo είναι εξοπλισμένη με καινοτόμο τεχνολογία γάλακτος που επεξεργάζεται ακόμη και σκόνη γάλακτος για να παράγει αφρό υψηλής ποιότητας – ιδανική για περιόδους που το μηχάνημα δεν χρησιμοποιείται τόσο συχνά. Επιπλέον, η neο διαθέτει μια σειρά τεχνικών χαρακτηριστικών και λειτουργιών οι οποίες την καθιστούν μοναδικό εργαλείο για κάθε επαγγελματικό χώρο. Ανάμεσα σε αυτά, συγκαταλέγονται τα εξής:

  • Ράβδος ατμού και μονάδα σκόνης. Το προσωπικό γούστο δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Γι' αυτό η neo μπορεί να εξοπλιστεί με μονάδα σκόνης για σοκολάτα ή γάλα σε σκόνη και μια ράβδο ατμού η οποία μπορεί να δημιουργεί αφρό από διάφορους τύπους γάλακτος.

  • Αυτόματη αναγνώριση φλιτζανιών. Εάν ένα φλιτζάνι τοποθετηθεί λανθασμένα κάτω από το στόμιο, το ρόφημα δεν θα διανεμηθεί – μια λειτουργία ιδανική σε περίπτωση self-service.

  • Επιλογή δεξαμενής νερού. Μια σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης ή μια προαιρετική δεξαμενή νερού με ενσωματωμένο φίλτρο - η neo μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε ανάγκη και σε κάθε χώρο.

  • Νερό στη σωστή θερμοκρασία. Η αποτελεσματικότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Η λειτουργία Ambient Water διανέμει κρύα ποτά στην απαιτούμενη θερμοκρασία, ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε χρόνο κρυώνοντάς τα με παγάκια.

Επιπλέον…

  • Δοχεία που κλειδώνουν για να πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας στους χώρους αυτοεξυπηρέτησης.

  • 1 ή 2 μύλοι καφέ με μία μεγάλη ή δύο μικρότερες χοάνες κόκκων

  • Αγωγός γείωσης για αδιάκοπη χρήση του μηχανήματος, μια και δεν χρειάζεται να αδειάσετε το συρτάρι απορριμμάτων

  • Έξοδος ζεστού νερού για τους λάτρεις του τσαγιού

  • Ενσωματωμένο ψυγείο

  • Στάνταρ ύψος ή ανυψωμένα πόδια μηχανής

Προσαρμόσιμη. Ενστικτώδης. neo.

Η neo προσαρμόζεται σε κάθε χώρο και σε κάθε ανάγκη. Μπορεί να εξασφαλίσει από 20 έως 100 φλιτζάνια μεγάλης ποικιλίας ζεστών και κρύων ροφημάτων σε καθημερινή βάση. Εύκολη στη χρήση, με προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων, αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο τόσο για το προσωπικό ενός επαγγελματικού χώρου, όσο και για τους πελάτες self-service. Είναι σχεδόν αθόρυβη και, χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής της, πολύ ανθεκτική. Έτοιμη για χρήση με το συμβατικό καλώδιο τροφοδοσίας της, αποτελεί ιδανική λύση και για mobile catering.

Ποιοτικός καφές κάθε στιγμή της ημέρας

Η neo εγγυάται σταθερά υψηλή ποιότητα όποια ώρα της ημέρας σερβίρεται ο καφές και ανεξάρτητα από το πόσο φρέσκοι είναι οι κόκκοι του καφέ. Το ισχυρό σύστημα θαλάμου παρασκευής Clip&Click επιτρέπει πολλαπλούς κύκλους παρασκευής, γεγονός το οποίο εξασφαλίζει σταθερή απόδοση σε κάθε κίνηση. Είναι κατασκευασμένη από τελευταίας τεχνολογίας υλικά και μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Τεχνολογία αφρού γάλακτος αναπτυγμένη αναπτύχθηκε από ειδικούς

Χρόνια τεχνογνωσίας στην τεχνολογία αφρού γάλακτος έχουν ενσωματωθεί στη neo. Η ανεπανάληπτη ποιότητα αφρού γάλακτος είναι αποτελεί ένα από τα πρώτα στοιχεία τα οποία βλέπει και γεύεται ο πελάτης. Αφρός γάλακτος κρύος ή ζεστός, αφρός σε σκόνη γάλακτος ή αφρός φρέσκου γάλακτος – ο παράγοντας… wow (!) είναι εγγυημένος με το neo. Η ελάχιστη κατανάλωση γάλακτος βοηθά στην εξοικονόμηση πόρων, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η άψογη ποιότητα μπορεί να είναι βιώσιμη με τον κατάλληλο σχεδιασμό.  

Διαισθητικός σχεδιασμός και αποτελεσματικότητα

Το neo έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη ζωή των πελατών: Χάρη στη λειτουργία αναγνώρισης φλιτζανιών, η παραγωγή ροφήματος δεν ξεκινάει εάν το φλιτζάνι δεν είναι σωστά τοποθετημένο κάτω από το στόμιο. Διατίθενται προαιρετικά αξεσουάρ, όπως δεύτερος μύλος καφέ και χοάνη κόκκων, μονάδα σκόνης για σοκολάτα ή γάλα σε σκόνη, ράβδος ατμού για ποικιλίες γάλακτος φυτικής προέλευσης και εξωτερικές εξόδους ζεστού νερού για τσάι. Όλα τα κοντέινερ μπορούν να κλειδωθούν εάν απαιτείται – ιδανικά για χώρους αυτοεξυπηρέτησης. Επιπλέον, η neo είναι εξοπλισμένη με ένθετο χειροκίνητο μηχανισμό για πρόσθετη ποικιλία καφέ (χωρίς καφεΐνη).

Εύκολη στη χρήση

Ρυθμίστε, ξεκινήστε και απολαύστε τον καφέ σας. Η neo δεν χρειάζεται τεχνικό χάρη στις αναλυτικές οδηγίες της. Επόμενο πλεονέκτημα;  Χάρη στις συμβατικές συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος και στο δίκτυό της, στο δοχείο νερού το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο φίλτρο νερού, αλλά και το ψυγείο, η επαγγελματική μηχανή καφέ neo μπορεί να πάει -πραγματικά- όπου το χρειάζεστε.

Λογισμικό που διευκολύνει τη ζωή

Οι προκαθορισμένες συνταγές επιτρέπουν στον χρήστη να θέση άμεσα σε λειτουργία το μηχάνημα. Η οθόνη αφής μπορεί να προσαρμοστεί με διαφορετικές προβολές, εικόνες, βίντεο και προϊόντα, ενώ η οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί για χρήση σε έως και έξι γλώσσες. Προς το παρόν, το ίδιο το μηχάνημα προσφέρει έως και 27 διαφορετικές γλώσσες. Επιπλέον, οι ομάδες χρηστών μπορούν να επιλέξουν να ορίσουν διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης καθιστώντας το μηχάνημα ασφαλέστερο για αυτοεξυπηρέτηση. Όταν το μηχάνημα λειτουργεί από το προσωπικό εξυπηρέτησης, η λειτουργία “ουράς” είναι απαραίτητη. Οι παραγγελίες ποτών μπορούν να εισαχθούν η μία μετά την άλλη και οι εργαζόμενοι μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: τον πελάτη.

Απλή συντήρηση και αυτόματος καθαρισμός

Η επαγγελματική μηχανή καφέ neo διαθέτει όλα τα σχετικά πιστοποιητικά υγείας και ασφάλειας, όπως HACCP και HCV, ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολη όσον αφορά τη συντήρησή της. Το υψηλής ποιότητας υλικό στο εξωτερικό καθαρίζεται εύκολα και δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες γωνίες και σχισμές ή περιττές ακμές ή αυλακώσεις στο μηχάνημα. Το πρόγραμμα καθαρισμού έχει ρυθμιστεί να εκτελείται αυτόματα σε λίγα μόλις βήματα. Οι αγωγοί του καφέ καθαρίζονται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ οι αγωγοί γάλακτος καθημερινά. Το καλύτερο όλων; Όλες αυτές οι διαδικασίες ξεκινούν με το πάτημα ενός κουμπιού!

Βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες με ψηφιακές λύσεις

Χάρη στο ThermoplanConnect, η neo μπορεί να υποστηρίξει την αμφίδρομη επικοινωνία, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με λύσεις IoT: έξυπνη ανάλυση δεδομένων, ιχνηλασιμότητα όλων των μηχανών, χειρισμός σφαλμάτων, έξυπνη παρακολούθηση, εγκατάσταση συνταγών ή ενημερώσεων λογισμικού, έξυπνη επισκόπηση μηχανών και πολλές ακόμα λειτουργίες. Η εφαρμογή χωρίς αφή επιτρέπει τη διανομή ποτών χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το μηχάνημα, ενώ η μεγάλη οθόνη 10 ιντσών μπορεί να φιλοξενήσει εικόνες και βίντεο και να χρησιμοποιηθεί για διαφήμιση. Τέλος, οι ειδοποιήσεις push σάς ενημερώνουν για το τι συμβαίνει με το μηχάνημα.

Βραβείο Red Dot

Το Black&White4 neo έπεισε την κριτική επιτροπή των ειδικών και κέρδισε το βραβείο Red Dot. Κάθε χρόνο, το "Red Dot Award: Product Design" τιμά προϊόντα με εξαιρετική ποιότητα σχεδιασμού. Εκτός από τον σχεδιασμό της όμως, στην αξιολόγηση περιλαμβάνονται επίσης  η λειτουργικότητα, η καινοτομία και η ευφυΐα της.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2017 XENEX - All rights reserved