Η Robatayaki της Mibrasa είναι μια ανοικτή σχάρα - ψησταριά πολλαπλών επιπέδων εξοπλισμένη με διάφορα αξεσουάρ τα οποία σας επιτρέπουν να εκτελέσετε μια σειρά από τεχνικές μαγειρέματος-ψησίματος χρησιμοποιώντας σχάρες, εστίες Teppanyaki ή σούβλες. Επιπλέον, η σχάρα Robata, είναι ιδανική για το ψήσιμο διαφόρων πρώτων υλών όπως κρέας, ψάρι, θαλασσινά και λαχανικά, μια και χαρίζει στα τρόφιμα ελαφριά καπνικά αρώματα και γεύσεις.
Τι είναι το Robatayaki Mibrasa;
Εμπνευσμένοι από το παλιό ιαπωνικό στυλ μαγειρέματος Robatayaki, γνωστό και ως Robata, η Mibrasa δημιούργησε το νέο Robatayaki.
Πρόκειται για μια μέθοδο μαγειρικής οι οποία έχει τις ρίζες της στην τεχνική την οποία χρησιμοποιούσαν Ιάπωνες ψαράδες για να διατηρήσουν ζεστό το φαγητό τους όσο βρίσκονταν στη θάλασσα. Η εξέλιξη του Robatayaki έφερε την τεχνική αυτή στην σύγχρονη κουζίνα, όπου οι chef ετοιμάζουν το φαγητό σε κοινή θέα, επιτρέποντας στους παρευρισκόμενους να ζήσουν μια ξεχωριστή -και ολοκληρωμένη- γαστρονομική εμπειρία.
Ποιότητα και κατασκευή
Το Robatayaki της Mibrasa κατασκευάζεται από χάλυβες τελευταίας τεχνολογίας ακολουθώντας τους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.
Όλα τα προϊόντα του κατασκευαστήΜοντέλα
Υπάρχουν τρία διαφορετικά μοντέλα Robatayaki τα οποία μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη σας:
*/ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των μοντέλων, αλλά και τα αξεσουάρ, συμβουλευτείτε το Φυλλάδιο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά (pdf στα αγγλικά).
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.