ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:
Βράσιμο, έντονο και απαλό μαγείρεμα, τηγάνισμα, βαθύ τηγάνισμα, σοτάρισμα, μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία, σχάρα, καραμέλωμα, ψήσιμο, κονφί, sous-vide (μαγείρεμα υπό κενό σε σταθερές χαμηλές θερμοκρασίες). Εύρος θερμοκρασίας: 30–250 °C.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Ελάχ. όγκος: 150 λίτρα – σύμφωνα με DIN 18857
Χωρητικότητα GN: 3 x GN 1/1
Διαστάσεις πυθμένα: 1071 x 580 mm
Βάθος δοχείου: 280 mm
Χρήσιμη επιφάνεια: 63 dm²
Συνολικές διαστάσεις: 1651 x 850 x 1050 mm
Μέγιστη συνολική εγκατεστημένη ισχύς: 36,9 kW
Τάση: 3 N AC 400 V
Προστασία: 3 x 50 A
Βάρος: 417 kg
Είσοδος κρύου νερού: R3/4
Αποχέτευση: DN – 50
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.