ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:
Βράσιμο, έντονο και ήπιο μαγείρεμα, τηγάνισμα, βαθύ τηγάνισμα, σοτάρισμα, μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία, ψήσιμο στη σχάρα, έντονο ψήσιμο, ψητό φούρνου, κονφί, sous-vide (μαγείρεμα υπό κενό σε σταθερές χαμηλές θερμοκρασίες).
Εύρος θερμοκρασίας: 30-250 °C.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Ελάχιστος όγκος: 2 x 49 λίτρα – σύμφωνα με το πρότυπο DIN 18857
Χωρητικότητα GN: 2 x GN 1/1
Διαστάσεις πυθμένα: 2 x 452 x 558 mm
Βάθος δοχείου: 220 mm
Χρήσιμη επιφάνεια: 2 x 25 dm²
Συνολικές διαστάσεις: 1580 x 850 x 1050 mm
Μέγιστη συνολική κατανάλωση ισχύος: 27,5 kW
Τάση: 3 N AC 400 V
Ασφάλεια: 3 x 40 A
Βάρος: 355 kg
Είσοδος κρύου νερού: R3/4
Αποχέτευση: DN – 50
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.