Ιαν 20, 2023

Κερδίστε χρόνο και χρήματα στην κουζίνα σας

Τα έξυπνα προγράμματα με τα οποία έχει εξοπλίσει πολλά από τα προϊόντα της η Orved είναι ειδικά σχεδιασμένα ούτως ώστε να μπορούν να απλοποιήσουν έναν αριθμό χειροκίνητων διαδικασιών που συνήθως απαιτούν πολύ χρόνο ή την επίβλεψη ενός ατόμου. Πλέον, κάθε chef μπορεί να αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπάει, όσο η Orved φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ CHEF

ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ | Κατά τη διάρκεια δημιουργίας κενού αέρος, εμποδίζει τις σκόνες να βγουν από τη σακούλα.

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ | Η εισαγωγή αδρανούς αερίου εμποδίζει τη σύνθλιψη του προϊόντος και την επαφή με τη σακούλα. Ιδανικό για γλασέ και γλυκά προϊόντα. 

ΛΑΧΑΝΙΚΑ | Ιδανικό για τη συσκευασία των ευαίσθητων, αλλά και των πιο συμπαγών λαχανικών που αντιστέκονται στην πίεση του κενού αέρος (για παράδειγμα φυλλώδη λαχανικά, αλλά και σπαράγγια, κολοκύθα και καρότα).   

ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ | Ιδανικό για προϊόντα τύπου που είναι τραγανά εξωτερικά και μαλακά εσωτερικά. Η εισαγωγή αδρανούς αερίου αποτρέπει τη σύνθλιψη του προϊόντος ακόμα και αν έρθει σε επαφή με τη σακούλα.

ΦΡΕΣΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ | Αποτρέπει τη σύνθλιψη και το σπάσιμο των φρέσκων ζυμαρικών, ακόμη και αν έρθουν σε επαφή με τη σακούλα, χάρη στην εισαγωγή αδρανούς αερίου.

ΨΑΡΙΑ | Αποτρέπει την υπερβολική απώλεια υγρών από τα φρέσκα ψάρια και διατηρεί τη φρεσκάδα, την ποιότητα και την εμφάνισή τους.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ | Άψογη συσκευασία κρεατικών με ευαίσθητα και εύθραυστα κόκκαλα (για παράδειγμα κοτόπουλο ή κουνέλι). Αποτρέπει το σπάσιμο και το μαύρισμα των οστών.

ΚΡΕΑΤΑ | Για την τέλεια συσκευασία ωμού κρέατος: επιβραδύνει την οξείδωση και την απώλεια υγρών από το κρέας.

ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟΥ | Για να συσκευάσετε τέλεια διάφορες βάσεις παγωτού: από βάσεις σορμπέ έως πιο σύνθετες, όπως φιστίκι, φουντούκι και άλλες που περιέχουν αποξηραμένα φρούτα. 

ΒΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ | Ιδανικό για κρέμες και σάλτσες με βάση το γάλα και τα αυγά που τείνουν να αφρίζουν γρήγορα. Εξασφαλίζει ένα ομοιογενές και λαμπερό προϊόν.

GAS WASHING | Ιδανικό για έτοιμα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, τα οποία έχουν διαφορετική εσωτερική και εξωτερική υφή. Αποτρέπει τη διαρροή του μαλακού ή κρεμώδους εσωτερικού ή το σπάσιμο του περιβλήματος σε πραλίνες χάρη στην έγχυση αδρανούς αερίου. Τα δύο επίπεδα, «ήπιο» και «δυνατό», διαφέρουν ανάλογα με τη λεπτότητα της γέμισης του προϊόντος.

ΣΤΕΡΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΙΣ | Κάνει τα μείγματα και τις γεμίσεις πιο συμπαγείς και ομοιογενείς. Ιδανικό για γεμίσεις όπως αυτές που χρειάζονται για τα φρέσκα ζυμαρικά ή για να προετοιμάσετε τον κιμά για μπιφτέκια.

ΠΥΚΝΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ | Σχεδιασμένο για την παρασκευή κρεμωδών προϊόντων, όπως σκουός ή πουρέ λαχανικών. Τα πολτοποιημένα προϊόντα αναμιγνύονται σωστά και μας δίνουν ένα  αποτέλεσμα λείο και λαμπερό.

ΣΑΛΤΣΕΣ | Αφαιρεί τον αέρα από τις σάλτσες και αποτρέπει τη διαρροή σαλτσών από τη σακούλα. Ιδανικό για την παρασκευή σάλτσας ντομάτας, σάλτσας με κρέας και χυμών φρούτων.

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ | Ειδικό για μαρινάρισμα προϊόντων, επιτρέπει στη μαρινάδα να διεισδύσει γρήγορα και ομοιόμορφα στην πρώτη ύλη. Ένας σύντομος κύκλος είναι το μόνο που χρειάζεται για να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα που κανονικά θα διαρκούσε πάνω από 24 ώρες χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή μέθοδο. Διατίθεται για σακούλες και δοχεία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΟΧΕΙΩΝ

NO STOP ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ | Κατά τη διάρκεια του κύκλου κενού αέρος η αντλία συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς να σταματά ποτέ, επιτρέποντας τη συνεχή συσκευασία των προϊόντων σε βάζα ή δοχεία.

MIN - MED - MAX - EXTREME JARS |  4 επίπεδα vacuum τα οποία ρυθμίζονται ανάλογα με την ποσότητα του περιεχομένου του εκάστοτε δοχείου. 

© 2017 XENEX - All rights reserved