Ολοκλήρωση: Ιούλιος 2016

Όταν η διοίκηση του Divani Apollon ζήτησε από τη Xenex το 2015 να βοηθήσουμε στον εκσυχρονισμό του τμήματος του πλυντηρίου με ταυτόχρονη αύξηση παραγωγής, μας ανατέθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη. Το πλυντήριο του Divani Apollon αποτελούνταν από παλαιάς τεχνολογίας ογκώδη μηχανήματα. Η διέλευση επίσης των μηχανημάτων (εξαγωγή παλαιών και είσοδος νέων μηχανημάτων) από το κτίριο ήταν αρκετά δύσκολη.
Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 650 πελάτες, ενώ έχει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα θαλασσοθεραπείας - spa στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα έχει πολύ σημαντικό κομμάτι εκδηλώσεων - banquet. Έτσι μιλάμε για ένα συγκρότημα που έχει ημερήσιες ανάγκες πλυσίματος περίπου 3,5 τόνους ιματισμού.

 

Μετά από διεξοδική μελέτη, καταλήξαμε ότι η ιδανική λύση ήταν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, της κορυφαίας Γερμανικής Kannegiesser. Τα νέα μηχανήματα που επιλέχθηκαν τα οποία ενίσχυσαν σημαντικά την δυναμικότητα του τμήματος ήταν ένα πλυντηροστυπτήριο, ένα στεγνωτήριο, ένα σιδερωτήριο με διπλωτική σεντονιών καθώς και μία διπλωτική μηχανή πετσετών με αυτόματο διαχωρισμό ανά είδος και στοίβαγμα.  
Με την άψογη συνεργασία του προσωπικού του ξενοδοχείου, η τοποθέτηση και εγκατάσταση του εξοπλισμού από τους έμπειρους τεχνικούς της Xenex έγινε όπως είχε προγραμματισθεί και το Divani Apollon απέκτησε ένα από τα πιο σύγχρονα ξενοδοχειακά laundry με σημαντική αύξηση στην ωριαία απόδοση και μείωση του λειτουργικού κόστους του!

 

© 2017 XENEX - All rights reserved