Αρχιτέκτονας: 3SK
Σχεδιαστής: Fabienne Spahn
Ολοκλήρωση: Απρίλιος 2017

To Eagles Palace από το 1973 δεσπόζει στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, μία ανάσα από το Άγιον Όρος, και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας στους πελάτες του. Το 2017 με την προσθήκη στο συγκρότημα του Eagles Villas, αποφασίστηκε από τους ιδιοκτήτες ( Tor Hotel Group) η μεταφορά του τμήματος πλυντηρίου ιματισμού σε νέο κτίριο και η προσθήκη μηχανημάτων νέας τεχνολογίας, ώστε και να μπορέσει να αυξηθεί η παραγωγική δυνατότητα, αλλά και να βελτιωθεί η αποδοτικότητα και η λειτουργία του τμήματος.

 

 

Τα μηχανήματα που επιλέχθηκαν ήταν του σουηδικού εργοστασίου Electrolux και είναι μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και οικολογικής ευαισθησίας, κάτι που χαρακτηρίζει άλλωστε και όλο του συγκρότημα του Eagles Palace & Eagles Villas.
Το προσωπικό του ξενοδοχείου εκπαιδεύτηκε κατάλληλα από τους ανθρώπους της Xenex και πολύ σύντομα εξοικειώθηκε με τη λειτουργία του νέου laundry. Το αποτέλεσμα είναι ένα υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό laundry το οποίο καλύπτει πλήρως τις νέες αυξημένες ανάγκες του συγκροτήματος και το οποίο παράγει άψογα πλυμένο και φινιρισμένο ιματισμό που καλύπτει τις υψηλές απαιτήσεις των ξενοδοχείων.

 

 

© 2017 XENEX - All rights reserved