Αρχιτέκτονας: 3SK Architects
Ολοκλήρωση: Μάιος 2019

Ένα από τα πιο μεγάλα και υπερπολυτελή συγκροτήματα στην Πάρο, το ξενοδοχείο 5 αστέρων Summer Senses  καλεί τον επισκέπτη να απολαύσει μια ολιστική νησιώτικη εμπειρία διακοπών. Η γεύση είναι μια από τις βασικές αισθήσεις και το φαγητό είναι αυτό που θα την ξυπνήσει.

Η εταιρεία μας υπηρέτησε λοιπόν αυτό τον σκοπό και ανέλαβε τον πλήρη εξοπλισμό των εστιατορίων κσι των μπαρ του συγκροτήμστος . Η ανοιχτή κουζίνα (open kitchen) της Olis εναρμονίζεται πλήρως με τις ανοξείδωτες κατασκευές της Xenex Steel, ενώ τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως το πλυντήριο σκευών της Meiko Upster K και οι φούρνοι Convotherm διευκολύνουν την ομαλή λειτουργία του ξενοδοχείου. Εντός του συγκροτήματος λειτουργεί και το γαστρονομικό εστιατόριο Galazia Hytra υπό την επιμέλεια του chef Τάσου Μαντή, στο οποίο η Xenex κατασκέυασε την κουζίνα και προμήθευσε συντηρητές κρασιών της Enofrigo σειρά IaM 

Η Xenex ανέλαβε και τον εξοπλισμό του τμήματος ιματισμού προμηθεύοντας το συγκρότημα με πλυντήρια, στεγνωτήρια και σιδερωτήριο της Electrolux εξασφαλίζοντας έτσι μια αξέχαστη διαμονή στους επισκέπτες. 

© 2017 XENEX - All rights reserved