Ολοκλήρωση: Ιούλιος 2021

H μαρίνα Αγίας Νάπας -ένας πολυτελής προορισμός αναψυχής- σημείο αναφοράς του διεθνούς jet set, σύστησε πρόσφατα στο κοινό της το εστιατόριο Riva Beach House. Έναν θησαυρό γαστρονομίας, ο οποίος ως στόχο του έχει να μυήσει κάθε επισκέπτη στα γευστικά μονοπάτια που χαράσσει με απόλυτη επιτυχία ο καταξιωμένος chef Δημήτρης Κατριβέσης.

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου, σε συνεργασία με τον Χρήστο Σοκόλη, ιδρυτή της Fooding Experts Co, εμπιστεύτηκαν τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον εξοπλισμό της κουζίνας του εστιατορίου στην Xenex. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας, σε συνεργασία με τον chef Δημήτρη Κατριβέση, κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν άρτιο επαγγελματικό χώρο τόσο όσον αφορά την αισθητική, όσο και τη λειτουργικότητα.

Για να το πετύχουμε αυτό, συνεργαστήκαμε με έμπειρους και αξιόπιστους προμηθευτές εξοπλισμού εστίασης και -φυσικά- με τους υπεύθυνους της Xenex Steel οι οποίοι επιστράτευσαν όλη την εμπειρία και τον μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να δημιουργήσουν custom made ανοξείδωτες κατασκευές για να πλαισιώσουν τις συσκευές και να ολοκληρώσουν τη διαρρύθμιση του χώρου, καθορίζοντας την επιτυχή έκβαση του project.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε η ειδικά μελετημένη και τεχνολογικά άρτια custom cooking suite της Marrone, η οποία δημιούργησε το ιδανικό σκηνικό για την ανοιχτή κουζίνα. Τη Marrone ήρθαν να πλαισιώσουν δύο μοναδικά προϊόντα της Mibrasa:

  • Ο κλασικός φούρνος με κάρβουνο, ο οποίος χάρη στην υψηλή ποιότητα της κατασκευής του και τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του, επιτρέπει σε κάθε chef να ελέγξει με ακρίβεια τον αέρα που κυκλοφορεί ανάμεσα στο γκριλ αλλάζοντας την ένταση της φωτιάς και επιτυγχάνοντας το τέλειο ψήσιμο διατηρώντας αναλλοίωτη τη φυσική γεύση οποιασδήποτε πρώτης ύλης.
  • Η ανοιχτή σχάρα - ψησταριά πολλαπλών επιπέδων robatayaki, οποία είναι εξοπλισμένη με διάφορα αξεσουάρ που επιτρέπουν στον chef να πραγματοποιήσει μια σειρά από τεχνικές μαγειρέματος-ψησίματος χρησιμοποιώντας σχάρες, εστίες teppanyaki ή σούβλες.

Επιπλέον, ο mini φούρνος της Convotherm, με ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση και μέγιστη απόδοση, συνέβαλε -και εξέλιξε- ακόμα περισσότερο στη λειτουργικότητα του χώρου συνδυάζοντας την τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης με τον φιλικό στη χρήση και εργονομικό σχεδιασμό, διευκολύνοντας τις κινήσεις και την καθημερινότητα κάθε χρήστη.

Τέλος, επιστρατεύσαμε τα πλυντήρια πιάτων και ποτηριών της Meiko για άριστα αποτελέσματα στην πλύση και πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον, αφού, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν χαμηλό κόστος λειτουργίας (εξοικονόμηση ενέργειας, νερού, χημικών).

© 2017 XENEX - All rights reserved