Αρχιτέκτονας: Minas Kosmidis
Ολοκλήρωση: Ιούλιος 2018

Η εταιρεία μας εξόπλισε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της μεγαλύτερης εταιρείας βιομηχανικού catering "Γευσίνους" στον ελλαδικό χώρο, στο Κρυονέρι, με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα εστίασης εξασφαλίζοντας την άψογη σίτιση των εργαζομένων σε συνδυασμό με την άρτια αισθητική του χώρου.

Ο εξοπλισμός αφορά τόσο την κεντρική κουζίνα του catering όσο και την κουζίνα επιδείξεων και δοκιμών.

Στην κεντρική κουζίνα παραγωγής (που αξίζει να σημειωθεί ότι ο ημερήσιος αριθμός γευμάτων που ετοιμάζονται εκεί αγγίζει τις πολλές χιλιάδες) τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων, μεγάλο τούνελ Meiko MiQ που πλένει όλα τα σκεύη της παραγωγής ,2 μεγάλοι θάλαμοι blast chiller-shock freezer της κορυφαίας εταιρείας Irinox ,combisteamers Convotherm,ανατρεπόμενα τηγάνια και βραστήρες της Ambach, ειδικοί βραστήρες-τηγάνια με ανάδευση salsamat της Nilma και πολλοί ακόμα εξοπλισμοί.

 

 

Στην κουζίνα επιδείξεων και δοκιμών πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι συσκευές της Olis,από την σειρά Diamante, ενώ τις εντυπώσεις κερδίζει η μονοκόμματη επιφάνεια χωρίς αρμούς (one piece top), ειδικά σχεδιασμένη για τον χώρο. Στην κουζίνα έχει τοποθετηθεί ο Mini φούρνος της Convotherm σε μαύρη απόχρωση, με το ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού Convovent το οποίο δεν χρειάζεται κανάλια απαγωγής για τον εξαερισμό.

Τέλος, η Xenex Steel κατασκεύασε τις ανοξείδωτες κατασκευές ηλεκτροστατικά βαμμένες  στο ίδιο χρώμα με τις συσκευές της Olis Diamante

© 2017 XENEX - All rights reserved