Μια άκρως λειτουργική κουζίνα ετοίμασε η Xenex για το κατάστημα της Ikea στο The Mall Athens.

Σχεδιαστής: Paul Patrikas Foodservice Consultants

Μια κουζίνα compact, αλλά άκρως λειτουργική και άρτια εξοπλισμένη προκειμένου να μπορεί να ικανοποιεί τις ειδικές ανάγκες των καταστημάτων «νέας γενιάς»  IKEA, ανάλαβε να δημιουργήσει η Xenex για το εστιατόριο του καταστήματος Ikea στο The Mall Athens.

Οι άνθρωποι της Xenex σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Ikea και την Paul Patrikas Foodservice Consultants που ανέλαβε το σχεδιασμό της κουζίνας, ανέλαβαν να εξοπλίσουν της κουζίνα του εστιατορίου του καταστήματος με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί το προσωπικό να εξυπηρετεί άμεσα τους επισκέπτες, χωρίς η… αμεσότητα αυτή να επηρεάζει την ποιότητα. Η Xenex Steel έθεσε τις βάσεις δημιουργώντας ερμάρια και πάγκους από ανοξείδωτο ατσάλι τα οποία λειτούργησαν ως αποθηκευτικοί χώροι για την καλύτερη οργάνωση της κουζίνας και υποδέχτηκαν επάνω τους τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για όλες τις μαγειρικές παρασκευές. 

Η συγκεκριμένη κουζίνα, λοιπόν, εξοπλίστηκε με τα κορυφαία combi-steamers της Convotherm Maxx Pro  τα οποία βοηθούν τους μάγειρες να ανταπεξέλθουν στους γρήγορους ρυθμούς της ημέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Olis, από την άλλη, χάρη στα υπερσύγχρονα προϊόντα της πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες του χώρου, ενώ οι φριτέζες χαμηλής στάθμης λαδιού Frymaster FilterQuick (FQ) λειτουργούν καταλυτικά εξασφαλίζοντας άψογο και σταθερό αποτέλεσμα στο τηγάνισμα, με το πιο χαμηλό κόστος λειτουργίας στην αγορά!

Τέλος, τα ψυγεία της Xenex Steel και οι ζεστές βιτρίνες της Hatco συντηρούν τις πρώτες ύλες, αλλά και τα έτοιμα μαγειρεμένα τρόφιμα σε άψογη κατάσταση!

© 2017 XENEX - All rights reserved