Αρχιτέκτονας: Nimand
Ολοκλήρωση: Ιούνιος 2017

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Sani συνεχίζοντας την δυναμική του πορεία στο χώρο του τουρισμού, λειτούργησε ακόμη ένα νέο ξενοδοχείο το 2017, το Sani Dunes. Το Sani Dunes είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων το οποίο βρίσκεται στο συγκρότημα Sani Resort και συνορεύει με το Sani Marina. Προσφέρει μία συνολική εμπειρία φιλοξενίας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις γαστρονομικές επιλογές του πελάτη. 
Το Sani Dunes έχει 3 εστιατόρια, το Market και το Beach House που λειτουργούν όλη την ημέρα, και το Fresco που λειτουργεί ως ιταλικό Fine Dining για βραδινό. Επίσης, το ξενοδοχείο έχει αρκετά πλήρως εξοπλισμένα bars, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών σε καφέ και ποτά.
 

 

H Xenex σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα του Sani, μελέτησε και προμήθευσε όλα τα επισιτιστικά τμήματα του συγκροτήματος με κορυφαίας ποιότητας εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκαν οι κορυφαίοι φούρνοι combisteamer της Convotherm, εψηστικές συσκευές της Olis, παγομηχανές Brema και ανοξείδωτες κατασκευές της Xenex Steel. 
Επίσης όλα τα Front of House τμήματα κατασκευάστηκαν από τη Xenex, ενώ χρησιμοποιήθηκε και μία εντυπωσιακή βιτρίνα για συντήρηση κρασιών της Enofrigo.  

© 2017 XENEX - All rights reserved