Αρχιτέκτονας: Βασίλης Λαμπρινός
Σχεδιαστής: Γιάννης Χρυσοχόου

Ένα νέο all inclusive ξενοδοχείο 5 αστέρων, χτισμένο σε ένα ιστορικό οικισμό, μόλις 30’ από το Αεροδρόμιο των Χανίων, υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Το ξενοδοχείο Euphoria συμβολίζει την άνεση και την ευτυχία- όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομά του- και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων.

Η άρτια κρητική φιλοξενία ταυτίζεται με το άψογο φαγητό. Για να γίνει αυτό, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου ανέθεσαν στην Xenex τον σχεδιασμό και τον εξοπλισμό της κουζίνας όλου του συγκροτήματος. Οι απαιτήσεις ήταν μάλιστα πολύ υψηλές, όταν πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που πρέπει να καλύψει τις ανάγκες 900 ατόμων, για 3 γεύματα ημερησίως. 
 

Έτσι, η Xenex ανέλαβε τον εξοπλισμό του κεντρικού μπουφέ όπου γίνεται και το show cooking καθώς και του μπουφέ στην παραλία. Έγινε εκτεταμένη χρήση από επαγωγικά μηχανήματα της Inducs, τόσο μαγειρικά όσο και θερμοσυντήρησης(holding induction), ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν φούρνοι της Convotherm  και φριτέζες της Frymaster.

Η Xenex Steel ολοκλήρωσε τον εξοπλισμό με τις ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές υψηλής αισθητικής αλλά και αντοχής, ώστε η κουζίνα να συνδυάζει την λειτουργικότητα και τον υψηλό σχεδιασμό.

© 2017 XENEX - All rights reserved