Εταιρικό Προφίλ

 
Η XΕΝΕΧ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΙΟΥΛΠΑΠΑΣ Α.Ε., είναι μία καινοτόμος και υψηλού κύρους εταιρεία με ειδικότητα στις μεσαίου και μεγάλου μεγέθους εγκαταστάσεις εξοπλισμού μαγειρείων και πλυντηρίων ρούχων, διαθέτοντας μακρόχρονη τεχνογνωσία και αξιοπιστία.

Η θυγατρική εταιρεία Xenex Steel Α.Ε. κατασκευάζει και τοποθετεί ανοξείδωτες ειδικές κατασκευές οικοδομικής και διακοσμητικής μορφής (κάγκελα, κουπαστές, στηρίξεις, πόρτες, κουφώματα, σκάλες κλπ.) σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες και designers.

Από το 1970 που ιδρύθηκε, η Xenex έχει εξοπλίσει με ποιοτικές εγκαταστάσεις ξενοδοχεία, συγκροτήματα διακοπών, νοσοκομεία, κλινικές, caterings (outside, κεντρικές παραγωγές και αεροπορικά), supermarkets, housemarkets, τράπεζες, κτίρια γραφείων, εστιατόρια βιομηχανιών, εστιατόρια fast food, εστιατόρια πολυτελείας, food courts, σχολεία, πανεπιστήμια, πλοία, συνεδριακά κέντρα, καζίνο και πολλές άλλες δραστηριότητες σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών.

Η Xenex στη διάρκεια της μακράς πορείας της, κατόρθωσε να αποκτήσει εξαιρετική φήμη διεθνών προτύπων για το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών της, εκτελώντας και έργα εκτός των ελληνικών συνόρων.

Η Xenex και η Xenex Steel έχουν εγκαταστήσει και εφαρμόζουν Σύστημα Ποιότητας από το 2003, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ ISO 9001 : 2008 και έχουν λάβει, αντίστοιχα, τα υπ’ αριθ. 041150166 & 0411150167 πιστοποιητικά από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TUV HELLAS.Στις σελίδες του web site μας θα βρείτε πληροφορίες για το σύνολο των προιόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε καθώς και πλήθος ενημερωτικού υλικού.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρύνηση μην διστάσετε
να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ.

Καλή πλοήγηση!
 

sitemap